Yyc28 Kızlar bebeğim kusan bir bebek daha 2 buçuk aylık yan yatırıyorum ama hep ya kafasını çevirirse diye endişe var içimde sırt üstü de korkuyorum ya kusarsa diye çünkü çok kusuyor tükürük yutuyor bazen de*i
Aras-ve-Annesii Yyc28 bendee cok pimpirikli bir anneydim hala oyleyimde iste yanimda yatiriyordum canim o yuzden uyurken bisey olursa korkumu yendim dogru degildir belki ama ben hala yatagimda ona dokunmadan hissetmeden uyuyamiyorm 7 aylik
mysweetbaby Yyc28 dr Osman Gönülal en güvenli yatışın sırt üstü pozisyon olduğunu anlatıyor videolarında.Sırt üstü yattıklarında doğuştan nefes borusuna kaçmayacak şekilde oluyormuş yapıları.Esas yan yatırmak tehlikeliymiş.
meryembetul Yyc28 yanında deil de dibinde yatır besiginde sesini duyacak kadar… Arkasına yastıkla destek yap geriye dönmeyecek şekilde…
mysweetbaby Yyc28 evet geceleri hep sırt üstü yatıyor benimki hiç ellemiyorum.gündüz sadece yastığa sarılmayı sevdiği için yan yatırıyorum nasılsa gözüm üzerinde ve kısa uyuyacak diye
Rusen Çok kusuyor ise gazı olduğu için olabilir bol bol gaz masajı yapın rahatlar ise kusma sorunu çözülür