zeliihaaa Merhabalar hanımlar iyi akşamşar 🌺🥰üç aylık bebeğim var en başından beri emerek geldik bu aya çok şükür ama sonra günlerde sütüm azaldı gibi geldi bu akşam sağdım 17 dk her iki gögüsten 60 cc süt çıktı miktarı iyi mi sizce 😏❤️
Aselhafsa61 zeliihaaa üzülme canım gecen hafta bende öyleydim uzuldum 30 dakika da 60 cc anca cikti saginca bu hafta bugun 30 dakika da 400 ml sut sagdim gelir üzülme
S-44N-56 zeliihaaa göğsünün yumuşak olması süt yok anlamına gelmez size tarif vereyim süt attırıcı smothie be geceleri içiyorum bir muz 2 tane hurma 3 adet ceviz süt kalitesi artsın diye bir bardak kefir yada süt 2 yemek kaşığı yulaf blandordan geçirip için farkı görün bana dua edeceksiniz 🙏🏻O kadar söyleyeyim
Merve2344 @zeliihaaa miktarını bilmiyorum da . Eğer azaldığını düşünüyorsan yatarken rezene iç yada gün içinde. Ve kuru dut yeh yada dut kaynat suyunu iç. Bak gör nasıl oluyor sütler
zeliihaaa Aselhafsa61 ne yaptım canım gelmesi in ne yedin daha doğrusu üzülüyoruö canım çünkü benim çok sütüm vardı çocuğum yutamıyordu boğuluyordu düşün o derece böyle olması beni üZdü ailesel bazı durumlqr yaşadım üzüldüm ağladım baya ondam sonra böyle oldu galiba
Aselhafsa61 zeliihaaa ayni canim.benimde.sutum cok bastan beri dolu ilk gun 60.cc sagdim hastanede dogim yaptığım gun normal.seyler.yiyorum ama tatlı daha çok yiyorum ve rezene cayi içiyorum o kadar
Doluca zeliihaaa ondan olmuştur üzüntü stres çok etkiliyor sütü unutmayın hickimse bebeğinizden değerli değil ve o minikin sizin sütünüze ihtiyaçı var badem ceviz incir dut kurusu yiyin bunlar sütün kalitesini arttırıyor ve bol su için ama uyumayıda unutmayın uyuyunca anne dinlenince süt olur rabbim şifalı sütleriniz olsun inş bebeğinize Allah’a emanet olun 🤲