Filiztuana Merhaba güzel anneler bebeğimin 3 ay aşısı hafif şiş ve kızarık bir buçuk ay geçmesine rağmen.hala düzelmedi normalmi sizce yarın doktora gideceğim 😪 hafiften sulu bir şeyde geldi duş aldı yara kısmı yumuşadığı için olabilirmi
Deletedmom9 Filiztuana 3. Ayda devletin aşısı yok özel aşı mı bu? Genelde aşı sonrası oluyor masaj falan yapın diyorlar yaptınız mı?
mysweetbaby Filiztuana bahsettiğiniz şeyler verem aşısına benziyor koldan olan verem aşısını mı diyorsunuz? Eğer o ise verem aşısı 2. Ayda yapılıyor, ve veremde bu belirtiler normal
Filiztuana Deletedmom9 yanlışlık oldu kusura bakmayın 2 ay bitimi verem aşısı düzeltme yapmak istedim yazımda ama düzeltme kısmı yok
Filiztuana mysweetbaby evet kusura bakmayın yanlış yazdım biz iki ayımızın bitiminde yaptık normal olmasına sevindim 🙏
Nur98 Bebeğim 9 aylık olacak hala izi gecmedi doktor 6 aydan sonra gecer dedi krem de kullandım doktorum endişe etmememi söylemişti büyük oglum 2 bucuk yasında onda böyle bişe yasamadık
Filiztuana Busranisa öncelikle çok teşekkür ederim sorduğunuz için doruk yaman bir hafta önce işitme cihazlarını takmaya başladı çok şükür tepkileri daha net ve güzel oldu sağ kulağımızda işitme kaybımız çok yüksek sol da ise sadece fısıltıları duyamıyacak şekilde doktorumuz gelişim çağında takması gerektiğini ilerki yaşlarda kendisine bırakacapımızı söyledi çünkü çok şükür bir kulağımız iyi 🙏🌸
Busranisa Filiztuana cok sevindim ya rabbim evlat sağlığıyla kimseyi sınamasın cok şükür daha da iyi olucak inşallah ❣️
Filiztuana Busranisa amin inşallah ablası Rabbimden ümit kesilmez kimseye evlat acısı yaşatmasın rabbim 🤲