Sabah suveterini giydirdim kayinvalideme vermistim odaya geri donmustum yakasimda nazar boncugu takiliydi suveterinde kayinvalidem kucaginda ziplatmis oynatmis faln sora yurutecine koymus sora oglum agzinda bisey cignemeye calistigini fark edip elini agzina sokmus nazar boncugu cikmis catal igneyi heryerde aradik suburduk cektirdik ortaligi yuttumu biryeremi firladi dye sora bulamayinca hastanede rontgen cektirdik ve midesinde hemde agzi acik sekilde igne kismi yukarda tersinden yutmus bn hic yuttuguna ihtimal vermemistim cocuk cerahisinde doktor diskisiyla atmasini bekliycez bugun yarin carsamba gunu ciksada cikmasada gelin dedi cikmassa ameliyat dedi acildeki doktor endoskopi dye bi operasyon var bildigime gore niye ameliyat dedi hemn anlamadim hala cikmadi igne dua edin nolur bebegime bi zarar gelmeden atsin icinden😭😭😭
Benim gibi boyle bi durumda kalan oldumu daha once olduysa ne yaptiniz nasil bi surec izlendi cok korkuyorum canim cok sıkılıyo bebegimin anormal bi durumu yok ama simdilik korkuyorum yinede AMAN AMAN SIZDE SAKIN NAZAR BONCUGU FALN TAKMAYIN BEBEGINIZE !!!