Mina_momy Kızlar bir arkadaş için soruyorum ve kendimde merak ediyorum zaten de. Bebekler uçakta kulakları tıkanınca ne yapılır rahatsız olamamalari için ..
GokturkAlp Mina_momy Ben emzik takmaya çalışmıştım. Biberon ara ara verilebilir. Emzirilebilir. Yani yutkunacağı şeyler yaptırılmalı. Aksi halde çok huzursuz bir süreç oluyor uçakta.
Zeynepkrdmn Mina_momy biz bebeğim 9 aylıkken 10 saat uçak yolculuğu yaptık. İniş kalkışlarda sürekli emzirmeye çalıştım. Ya da eline sevdiği yiyeceklerden verdim, tırtıkladı yutkundu dolayısıyla. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.
SemraHakan Mina_momy iniste ve kalkista emzik versin, mama icirsin, emiyorsa bebek emzirsin bakti hic biri olmadi abur cubur verdim eline onu yerken bir sikinti olmadi sukur . 5 kez bindik oglumla bir sıkıntı ile karsilasmadim ..kavanoz mamasi yedirsin
Busrasy Mina_momy Eğer çok uzun sürmeyecek ise yolculuğunuz en güzeli uykusunu denk getirmek. Ben 1 yaşındayken binmiştim uçağa bebeğimle uyutmamıştım kalkmaya yakın emziğini verip pışpılayıp uyutmuştum. Aşırıı kolay olmuştu