nobleh merhabalar kışın özellikle kızımın burnu çok tıkanıyor. Uykusundan çok uyanuyor. kaloriferin üzerine nemli bez koyuyorum ve (her gün değil ama) serum fizyolojikle burnunu açıyorum ama pek de etki etmiyor sanki. siz neler yapıyorsunuz? önerileriniz neler?
Sseyma3 nobleh Bizde o sıvıdan sıkıyoruz ama pek fayda bizde göremedik amcası weewell WHC752 aldı bakalım yarın denicez canm
Mircet nobleh kinds xlenear kullanıyorum çok memnunum canım hiç burun tıkanıklığı yaşamadık aspiratörle temizliyorum sıkıp
nobleh Sseyma3 umarım faydasını görürsünüz. bir ay sonra taşıncaz kısmetse o yüzden buhar makinası almak istemiyorum 😶
Cerenaslan Mircet Kaç aylık bebeğiniz? Bu bahsettiğiniz damla mı yoksa sprey mi? Benim kızım 9 buçuk aylık şu an da burun tıkanıklığı yüzünden uyandı ve uyumuyor serum fizyolojik hiç fayda etmiyor diyebilirim.
Mircet Cerenaslan canım yeni doğandan beri kullanıyorum doktorum tavsiye etti bebeğim neredeyse 4 aylık olacak
Cerenaslan Mircet Doktorumuzda bize yazdı bi damla ama bu mu bilmiyorum eczanede yok diye alamadık henüz yarın yine gidip sorucam gelmiş mi diye. İnşallah işe yarar yazdığı damla🤦🏼♀️
Cerenaslan Mircet Çok teşekkür ederim eğer doktorumuzn yazdığı fayda etmezse bunu kullanırım. Günde kaç sefer damlatıyosunuz ?
Mircet Cerenaslan ben sabah yapıyorum genelde havalarda serinleyince sanki benimde uykudan kalkınca boğazlarım burnum kuruyor
Cerenaslan Mircet Canım ben az önce aldım damlayı sizinkinin aynısını yazmış inşallah iyi gelir benim bebeğime de. Havalar mahvetti zaten kızım da bende 3 hafta üste üste hastalandık tam toparlandık derken tekrar başlıyor. Allah yardımcımız olsun❤️
elifhanimm Şırıngayla 4 ml halinde, 2 ml birine 2 ml diğer deliğine hızlıca sıkıpmyutturuyorum aspiratörle de açıyorum acilde doktor o şekilde açtı ne zaman tıkansa yapıyorum harici günde 3 kez muhakkak yapıyorum