Sara1709 Merhaba, kehribar kolye işe yarıyormu? Aldım ama hala kullanmadım 3 aylık bebeğim. Ne zaman kullanmalıyım ?
Prensesannesii34_ Sara1709 bende aldım kullanmadım 3 ay 25 günlüğüz. Kolye aldım batar sıkışır dolanır korkusuyla takmıyorum bu kadar pinpirikli olacağımıbilseydim anlamazdım boşuna . İlgilenen varsa satıyorum kutusunda 200₺ aldım 100₺ satarım
bitterdelisi24 Sara1709 valla tesadufmu blmıyorm cıkarıyorum huysuzlanıyo takıyorm uysallasıyo her seferınde böyle
Sara1709 Prensesannesii34_ bende o fiyata aldım, bence satma işe yarıyorsa 6. Ayında başla takmaya veya koluna takın diyorlar ama ben 5 6 ayı beklicem
Prensesannesii34_ Sara1709 6da da takamam ben bu sefer de eliyle koparır ağzına atar boncuğu,yok yok ben bu kehribar işine hiç girmeyecektim .
zaynebimmm Prensesannesii34_ kopcagini sanmiyorum canim elinle kendin cek kopmuyor dolanma zaten olmuyor cunku her boncugun arasinda dugum var ama tedbir amacli brn geceleri pijama icine koyuyorum tenine temas ediyor sabahta altini degistrrken takiyorum 1 haftadir kullaniyorum 5.5 ayligiz agiz suyunu kesti uykuya etki etmedi hala uyumuyoruz 😂
Brcn20 Sırf merakımdan aldım her bebekte olduğu gibi salyası aşırı akardı 6. Aydan itibaren taktım salyasının kesildiğini fark ettim diş çıkarma döneminde olduğu için büyük rahatlık veriyor Boynuna değilde ayak yada kol bileğine takabilirsin