Aybikesuna Busrakucuk kuru incir çok işe yarıyor hem ara öğün gibi şunu yapabilirsiniz kuru incirin arasına ceviz koyup tahine batırın hem tadı çok güzel hemde gerçekten süt yapıyor bence
Sewooo Bende ciddi sorun oldu gelmiyordu asla 10 cc belki, su anda cok degil ama humana iciyorum kusburnu ve rezene birde kimyon cayi balli, mama ve anne sutu idare ediyoruz. Aslında sadece bol su yeterliymis ama asla su icemiyorum belki bir bardak gunde🥺
Sewooo Busrakucuk kimyonla suyu kaynatiyorum 5 dk kadar bardaga alinca bali katistiriyorum sonra bal şart degil ben icemedigim icin bal koydum.
Elifkadir Busrakucuk evet bimde migrosta yulaf ezmesi olarak da satiliyor bulabilirsiniz cekirdeksiz sari uzum kurusu kullanin
Zerin1234 Altntaskadrye kimyon çayını içerken bebeğe de etki ediyor mu? gazı mı çıkarıyor yoksa gazın oluşmasına izinmi vermiyor?
Altntaskadrye Zerin1234 canım gaz çıkarabiliyor yani her ikiside mesela kuru fasulye yedim ardından içtim hemen şükür gaz yapmadı bebeğe
Happygirl8 Nescafe aynen kompostosu içliyo bol bol dutlarla beraber 🙂🌾ben öyle yaptım kuru yemedim 🙂😃