Elif0311 bizde 4. Aya giricez yaklasik 1 haftadir deniyoruz cok zorlaniyoruz gunduzleri sallayarak uyuttuk 1p gunde alistirdik ne yazik ki farkinda bile degildik. 1 haftadir gunduzleri besiginde yatirmaya basladim ilk 4 5 gun cehennem gibiydi cok zorlandim besigini salliyorum be yazikki gunduz uykusunda yalanci memede istiyor. Agzinda meme 1 2 kere salliyorum sakinlesmesi icin sonra hemen sallamayi birakiyorum uyuyor ama 10 dk 15 dk şuan 4. Ay ataginda uyku gerilemesi yasiyiruz ama pes etmicem 4. Ay atagi derken 6. Ay da dis var yok 9. Ay yok 1 yaş yani bu sorunlarin ataklarin adi degisiyo sadece ama sonuc hep ayni duzebi bozulsa bile cok cok 1 2 gun zorluk yasarim onemli olan atak doneminde yeni bir uyku destegi aliskanligi kazandirmamak sana tavsiyem bence baslamalisin nasil alirsirsa oyle gider. Ben 2 haftadir odasini da ayirdim bi kac ay sonra akli daha cok ermeye baslicak sabahlari uyaninca beni gormeye alisicak ama ben ise baslamis olucam ona bu egitimi vermem cok zor olucak ama simdi her gozunu actiginda kendi odasi göre göre alisir oraya yadirgamaz benim bebegim 3 ay 21 gunluk