Esmkc57 Merhaba kızlar, oğlumun ameliyat olması gerekiyormuş inmeyen bir testis i var.. bu durumu yaşayan var mı acaba nasıl bir ameliyat, etkisi ne kadar sürer ?
Oznur123 Esmkc57 canim bizim ki 9 aylik yeni indi diyebilirim bizde doktor aceleye etmeyin fazla sisme morarma olursa ameliyat dedi
Purely Esmkc57 bence farklı bir doktora daha götür yani çocuğun ileriki dönemini çok çok etkileyecek birşey. Bende geçen geri mi çıktı diye şüphelendim baktım baktım bulamadım doktor buldu e çıksaydı nolurdu dedim 1 yaşına kadar beklerdik 11. Ayda hala inmemiş olsaydı ameliyat yapardık dedi. Bu konularda tek doktora bağımlı kalmayin bir kaç doktordan fikir almak en iyisi.
Aysenurmiran Esmkc57 canım ablamın oğlun içinde demişlerdi ameliyat yaptırmadan başka bi doktora götürdük güvendiğimiz hiç gerek yok dedi ve elleriyle masaj yaparak düzeltti başka bir doktora daha götürmeni tavsiye ederim işinde uzman olan ameliyattan önce
Esmkc57 Oznur123 anladım canım aslında bana da hep iner dediler yaşına kadar ama ultrasonla da bakıldı zor dedi yapısında da bozukluk var dedi ben de bilemiyorum başka doktora da mı gitmem gerek