AcemiHemsireanne Bebeğim 4 aylık olacak uyumuyor gece uykusuna geçerken çok direniyor nasıl yapacağım 4 ay sonunda ve atak dönemi Geçince eski haline döner mi
_ADA_ AcemiHemsireanne dört aydır mı düzeni böyle yoksa son zamanlarda mı? Benim kızımda dört aylık ara sıra direniyor ama karanlık odaya girip emziriyorum uyumasa da öylece takılıyoruz nihayetinde uyuyor.
nartanemm Dönmez sen alisirsin 😅 atak dönemleri zor oluyor ondan sonrada gene 1 2 ayı buluyor düzene girmesi 🤷♀️
AcemiHemsireanne _ADA_ yok 3 haftadır böyle biz de loş ışıkta takılıyoruz ama şımarıyor gülüyor uyumamak için her yolu deniyor
nartanemm AcemiHemsireanne annelik bol bolda sabır istiyor bu zamanlar ne ara geçti gitti diyeceğin günler çok yakın 🥰
AcemiHemsireanne nartanemm gece 11 de yatıyor ben onun için endişeleniyorum geç uykuya geçiyor gelişimi için uyuması lazım
Seldasyr 10da uyurdu bebegim 4 ay 10 gunluk vallaha canım cikti yeni anca uyuttum , atak gecince de diş başlar o biter bi bakmisiz 2 yas sendromu 😁
Seldasyr Kocam isten gelince 2 dk gözümü dinlendiricem diyo ben popomun üstüne oturamıyorum adam gozlerini dinlendiricem diyo yav 😁