Sanyamm Merhaba guzel anneler benim 15 aylik kizim var ve suan hamileyim 🙈 mide bulantim asiri var kraker tuzlu seyler yiyiyorum ve asiri derece affedersiniz kusuyorum onereceginiz birsey var mi 😔
Sevimliannee Sanyamm benimde 2. Hamileliğim öyleydi. Hastanede bile yattım🙈 priliam dr 9 ay içtim düşün😂 ama sen yinede doktoruna danıs. Genelde bunu veriyolar ama.
Deletedmom4 Sanyamm Yok.. çünkü bende yaşadım ne denediysem geçmedi takı 12 geçtik biraz azaldı şimdi 15 teyim Dr kan ilacı verdi daha çok oluyor :(
Sadem1 Sanyamm bende çok çektim mide bulantısından. Priliam kesinlikle kullan. Şükür onunla bulantılarım sıfıra indi. Doktor verdi bana da. Reçeteyle satılan bir ilaç değil. Eczanelerde bulabilirsin
Ysm2019 Benimde 13 aylık bebeğim var 10 haftalık hamileyim mide bulantısı cektim ilk hamileliğimdede şimdide nomesıs plus zencefilli folik asit kullanıyorum süper tavsiye ederim
Sevimliannee Sevimliannee evet 2 hamileliğimdede aynı doktora girmiştim zaten. Hatta bana bu ilac için iyiki yapmıslar cok etkili demişti. Ama sen yinede kendi doktorunada sor. Ben hastanede bile yattım bulantıdan. Seni en iyi doktorun bilir.
Sanyamm Sevimliannee ben de suan bunu ıcıyorum inan ki etkisi görecek kadar az görüyorıium kustugumda kızım taklıdımı yapıyor 😅😅