Esifet Covidden dolayı babamı kaybettim kızım 6,5 aylık 4 gün babannesinde kalmak zorunda kaldı. Uyku düzeni tepetaklak 8-9 arası uyuyan çocuk 12 den aşşa uyumuyor eski düzene nasıl döneriz? Çünkü gücüm yok şuan sabrımda yok o saatte kadar bekleyecek😭
kubosunatlasi Esifet rabbim güç kuvvet versin babanızın da mekanı cennet olsun inşallah 🙏 gündüz uykularını uzun uyuyordur muhtemelen gündüz uykularını kısaltarak gece uykusuna erken yatırmanız lazım uyku öncesi ılık bi duş aldırabilirsşniz kaç aylık bebeğiniz
Bebegim_28 Esifet başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun inşallah. Senden ayrı kaldığı için yapıyor büyük ihtimalle senden hırsını almaya çalışıyor yeğenimde aynısını yapmıştı annesine bir kaç gün sabret onu bırakmayacağını anlayınca düzelir
alyatosum Esifet canım öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının . Allah sana sabırlar versin . Çok zor bi dönemdesin ama düzeni çok değiştirilmemiş bebeğinin bunu tekrar oturtmak zaman alır sabah erken kaldırmaya çalış ki gündüz uykularını öne çekebilesin otomatikman akşamda erken yatacaktır ama biraz zaman alabilir eşinin desteği varsa ondan da yardım iste eminim sana yardımcı olmak için elinden geleni yapacaktır şu acılı günün de
Linaduygu06 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah rabbım sabır versin hiçbir bilgim yok bu konuda üstte dursun ☹️
Esifet Carlistonbiber allah razı olsun. Gündüz normalde 3 uyku yapardı.hepsi 1-2 saat arası değişirdi Ama şimdi 1 uyku 2 saat yapıyor. Gönderdiğim çocuk bu değildi yani. Yine 8.30 uyuyor ama 20 dk sonra aşırı enerjik uyanıyor😞
Esifet kubosunatlasi amin. allah razı olsun. Gündüz normalde 3 uyku yapardı.hepsi 1-2 saat arası değişirdi Ama şimdi 1 uyku 2 saat yapıyor. Gönderdiğim çocuk bu değildi yani. Yine 8.30 uyuyor ama 20 dk sonra aşırı enerjik uyanıyor. 6,5 aylık gündüz uykusuda gitti ki uyarmama rağmen kendi bildiklerini okudular sanırım bilmiyorum
Carlistonbiber Esifet tamam tekrar rutin oluşturman lazım öğleden önce tek uyku yaptır baya yor oyna sürekli yorulsun öğleden sonra da yine bir uyku yaptır akşam üstü de 4 gibi bi şekerleme yapsın 45 dakika filan 8 8.30 gibi de gece uykusuna yatır odaya götür karanlıkta besle sonra hangi stil uyutuyorsan onu yap sessizce konuş uyuması gerektiğini anlat emin ol anlıyorlar göz teması kurma çünkü heyecanlanıyor uykusu açılır
kubosunatlasi Esifet siz eski rutüninizde zorlamadan aynı saatlerde yatağına götürün yanı normalde gündüz uykusunu merde uyuyorsa üzülmeyin eskiye dönüyor bende yaşadım en fazla 2 gününüzü alır kararlı olun sallanmadan uyuyorsa ninni söyleyin başını okşayın uykuyu çağrıştırın. Rabbim Güç kuvvet bol sabır versin, çok çok sevgiler
Esifet alyatosum allah razı olsun. Çok sağolun için ferahladı biraz. Eşim çok yardımcı hatta 2 gün annesinde kaldı düzeni bozulmasın fırsat vermemek için. Ama o yanıma gelmek zorunda kalınca düzen bozuldu. İnşallah ağlamadan çok döneriz