Puzun Merhaba 3 aylık oğlum hiçbir şekilde göğsümü tutmuyor her yolu denedim. Dudak bağı var ancak Çanakkalede doktorlar bunun engel olmıyacağını söyledi. Çanakkale de yaşayan annelerden ricam önerebileceğiniz bir doktor varmı veya bir emzirme danışmanı
Egeminannesi Puzun aynı sorun bendede var ama gercı benımkı arada tutuyor ucu yok dıye ıstemıyor aslında
Dmrmry Puzun Çanakkale de emzirme danışmanı bende bulamadım maalesef geçen hafta doktorumuza sordım Çanakkale de emzirme danışmanı var mı diye ama o da yok dedi
KubrAyhanYigit Egeminannesi oğlum doğduğunda ilk hafta çok zorladı meme almadı ısrarla sütümde azdı acil sezeryan ile doğmuştu. onu sıkmadan zorlamadan uğraştık. annem çok uğraştı 5.gün falan birden emzik verdim emdi sonra da hemen gogusumu verdim o zaman basardik :)
Puzun Egeminannesi ucu olmayanlar için göğüs uçları var plastik onu takıp emzirebilirsiniz benim oğlum onlarlada tutmadı malesef
Egeminannesi Puzun ayrnn onunla emzırdım zayen ama onu tatmın etmedı bıde mıdesı bulandı gibi ıstemedı dırek göğsümü tutunca güzel emıyor ama ucu olmayınca ağzından kayıyor bıdaha tutmuyor bende alıştırmadım o göğsüme 🙁
Egeminannesi KubrAyhanYigit anladım benm oule degıl tutmada sıkıntı yok uc olmayınca tutmak ıstemıyor bızımkı