Hapy77 Kızlar bugün 4 aylık aşımızı olduk çocuğum çok huzursuz normalde 1,5 saat uyanık kalıp 1,5 saat uyurdu bugün 1 saat uyanık kalıyor en fazla salladığım süre boyunca uyuyor bıraktığım an uyanıyor sizde neler oldu hep mi böyle olacak artık korkuyorum
CigdeminMevasi Hapy77 aşı huysuzluk yapabiliyor canm gecede biraz zor geçer ama yarına bişeyi kalmaz inşallah çok huysuzlanırsa bi çk calpol verebilirsin
Geceuykusu Hapy77 bizde yakın olduk gerçekten etkiliyor bi hafta fln hep mızmızlandı şimdi toparladı kendi kendine oynamaya basladı. Normalde bi süre tek oyalanırdı o zmn emiyor bıraktığım an ağlıyor kucakta bile keyifsizdi
Svcnvebebegi Hapy77 bizimde bugün 4. Ay aşımız vardı. Ilk başta ağladı kızım.. Ama akşama doğru 2 saat aralıksız ağladı resmen. Bacağına dokundum daha çok ağlamaya başladı. Aşı yeri ağrıyormuş megerse. Ağrı kesici verdim. Gece de kontrol edecem sürekli. Inşallah sabaha birseyi kalmaz
Asyaipek Hapy77 bir hafta mızmızlandı huysuzlandı benim kızımda biraz başında ateşi olurdu calpol verirdim yatarken gece iyi uyusun diye
Hapy77 CigdeminMevasi verdim şimdi inşallah iyi gelir canım uyku düzeni bozulacak mı korkuyorum canım ya
CigdeminMevasi Hapy77 balla 4. Ay uyku gerilesi diyolar bizde öyle oldu düzen felan yok 1 saat uyursa şükrediyorm tresmen
Svcnvebebegi Hapy77 eğer paranox fitil varsa. Fitil at canım. Ben doktoruma danıştım öyle attım birtane. Hem ağrı kesici hemde ateş düşürücü. Rahat uyurdu hem.
Guunes Bizim de yarın aşımız 😔 gelmesin istiyorum bu aşı günleri Sadece bacaktan mı yapılıyo anneler 🤔 kol da var mı
CigdeminMevasi Hapy77 umarm kenardan dönerde katılmazsn 😂 son bir aydr günlk 2 saat uykuyla duruyorm 😴
Asyaipek Hapy77 uyuyor kuzum şimdi dört buçuk aylık bir dişi çıktı alttan önde 🥰yanındakide patladı patlıycak onun huysuzlugu var bu aralarda
Svcnvebebegi Asyaipek aşıdan sonra benim kızımda çok huysuzlasti. Elini sürekli ağzına götürüyor. Dis etleri de beyazlamis. Diş mi acaba. Sizin belirtileriniz neydi