Kubra96 3 gün önce doğum yaptım göğüs uçlarım vardı ama süt geldikçe uçları içine kaçtı bebegim ememiyor göğüslerim patlayacak gbi sis. Bu arada sağma makinası kullanıyorum. Başka onerecgnz brsey varmı lütfen yardım
Ozgebrar2019 Kubra96 Şırınga ile göğüs ucunu hafifçe çekin uçları büyütüyor hemen bebeğinizi emzirin sonra
Nisan_35 Kubra96 lansinoh göğüs ucu çıkartıcı almıştım ben anlık çözüm ama en azından tutmasını sağlar bebeğin benim de hiç yoktu malesef silikon uç la alıştırmıştım meğer memereddi sebebiymiş çok çektim
CigdeminMevasi Kubra96 öncelkle şiş göğsünüzü boşaltmanız lazm sıcak duşa girin ve elle masaj yaparak sağın göğüalerinizi daha sonra emzirin uç çıkmazsa uç çıkartıcılar var yada şırınga ile çekin
Prensesimm2 Kubra96 göğsünüzu boşaltmaniz gerekiyor, ütüyle havluya sıcak buhar yapıp göğsünüze koyun bi kaç sefer sonra süt akmaya başlayacaktır çok rahat edersiniz.
Aysenurmiran Kubra96 makinayla çıkartın hemen peşinden emzirin 10 gün neler çekmiştim pes etmedim kazanan ben oldum 😍