CanselK safis12 tam 5 aylık olcak 16 sında 3 aylıktı başladı dönmeye şimdi emeklemeye çalışıyor, popusunu ayaklarını ittirmeye çalışıyor 😄 sırt üstü yatıramıyoruz hep dönüyor 😂
bsraaa19 safis12 sırtüstünden yüzüstüne yüzüstünden tekrar eski haline dönebiliyor. Bende başlarda çok takmistim kafama instagramda rifatcan Öztürk var onun videolarına bakmanı tavsiye ederim. Onun egzersizleriyle yaptım alıştı kendi yapmaya başladı.
Atomkarinca safis12 bir gecede değişiyor herşey zamanı vardır akşam yatiyo bişey yok sabah bi bakmışsın donuyor sağlıklı olsunda varsın geç dönsün
Ezgi-345 Henüz yüzüstüne dönemiyor sağa dönüyor genelde bir kere yüzüstü yatırdığımda sırt üstüne kendi döndü bir daha tekrar etmedi
Ezgi-345 Fakat iki gündür kendini kasıyor bacaklarını kaskatı yapıyor sinirleniyor neden yapıyor anlamıyorum bu durumu yaşayan var mı acaba dönme ile bir ilgisi var mı???
safis12 Ezgi-345 canim.benim oglumda yapiyodu bunu birde ihhhh diye ses çıkarıyor du takip ettim istemedigi birsey olunca yapiyo doktora mesah attim.videoyu tepkisel bir hareket birseye tepki veriyor dedi tabi aynisiysa
Dorukmomy safis12 4.aydan beri dönmeye başlamıştı şimdi 5 ay 2 günlüğüz istediğinde çok güzel dönüyor 😄
Ezgi-345 safis12 evet yattığı zaman galiba sıkılıyor bazen kıyafetini değiştirirken yapıyor birde dönmeye çalışırken kasıyor kendini dönemeyince sinirlenip ağlıyor
Busrasarelina56- CanselK maşallah kuzuşa gayretli olucak 🥰 mama sandalyesi alıcam bende yemek yerken anakucağında yatmak istemiyor ya bilemedim oturabilirmi acaba