kursadsrkndyg Uygulama amacına biraz alakasız olsada.. polis eşleriiiii.. hanımlar tayinler için basvurular geldi il grupları.. kımler nereler yazcak nerden nereye.. biz şimdi şırnak merkezdeyiz 5-6 ayımız çok sukur
habibe_omerasaf kursadsrkndyg biz daha yeni doğu görevine gidicez fakat kac senedir ipka vermememize rağmen gidemiyoruz. Bakalım bu sene hayırlısı 🌸
Purposeless kursadsrkndyg Doğuya gidecez dilekçe verip ama gönderirler mi bilmiyorum çoğu kişi ipka vermemelerine rağmen göndermiyorlar umarım bize de öyle olmaz 😐
Karenimmm kursadsrkndyg valla biz ankaradayız canım geçen sene Hakkari’den geldik ama büyük şehir zor valla bide bebişler olunca bide anneler izinde olunca çalışmayınca 🙄 keşke diyorum 1-2 sene daha kalsaymışız
Kbraunal Bizde istanbuldayız hiç gitmek istemiyorum doğuya çok kötü yere gidecekmişiz gibi gissediyorum birazda eşimin memleketi olan erzuruma çıkarsa kahrımdan ölücem
tuubadem bz d doğudk geldk bu yaz mardindeydik karaman çıktı şükür memleketimiz olmadı ama yakın yer çıktı konyaya.. Hakkınz da hayırlısı olsn inş doğuya hidecekler ya da doğudan geleckler için 🙏
AyseLinam Bize de geçen sene Artvin Kemalpaşa çıktı eş durumumdan dolayı bir senedir buradayız 6 senemiz kaldı . Ben Rize de çalışıyordum Doğum iznine ayrılmadan önce eşim Artvin İn ilçesinde ☹️
Selinozgeenn kursadsrkndyg tabi Şırnak çok dağlık sınavlara geliyorum ama yine de istanbuldan sonra çok zorlanıyoruz tayinciyiz çok şükür bitti 😌
Deletedmom006 Selinozgeenn hepimiz kurtuluyoruz insallah sirnaktann ☹️Merkez berbat ama. Cizre cok iyiydi. Oraya gittigimde kendimi buyuksehire gelmis gibi hissediyom 😂😂o derece koyde yasiyoz iste
kursadsrkndyg Selinozgeenn nereleri yazcaksınz eşim 6 yıllık memur bi tanede bebeğimz var ankara aksaray ordu corum bursa erzurum yazmayı dusunurz