Baybgril Merhabalar bebeğim 4,5 aylık Sağlık ocağından kan ilacı olarak vegaferon verdi fakat pareben olduğu için kullanmak istemedim araştırmalarım sonucu sidefer çok önerilmiş onu aldım şuan ama günde ne kadar kaç kere kullanılacak Yardımcı olur musunuz 🙏🏻
1oglananasi Baybgril Doktorunuza danışmanızda fayda var . Genelde kılosuna göre ayarlanıyor. Ama benım doktorum 8 kg dedıgım zaman 7 damla vermemi önerdi ..
TanemAkay Baybgril bebeğinizin kilosu kadar örneğin 3 kilo ise 3 damla yani doktorlar bize böyle söyledi siz bi danışın isterseniz
Fatma69 Baybgril canım yeni özel doktora gittim sideferi kilo başı kullanma ilk etapta emilimi çok zor Bi ilaç dedi ilk ay 3 damla verip diger ay 4 damla ver sabah 2 akşam 2 damla şeklinde kullanmanı tavsiye etti
Baybgril 1oglananasi böyle bir zamanda zorunlu olmadıkça hast. gitmiyoruz sağlık ocağına da aylık kontrolumuzu olduk bilmediğimm için başlık açtım aslında
1oglananasi Baybgril haklısınızz hiç düşünemedim açıkcası.. ozman genelde tüm doktorların söyledigi gibi kilosu kadar 🙏
TanemAkay Baybgril evet günde bir kere veriyorum ben ne kadar doğru bilgi bilmiyorum ama ben öğlen gibi d vitamini ile veriyorum enerji veriyor diyorlar eğer doktor a danışacaksan bunu da danış istersen