YeldaKuzey 4 aylık bebiş anneleri size bir kaç sorum var🙃 ▪️Mama veriyorsanız kaç cc ce kaç saatte bir mama veriyorsunuz? ▪️Bebeğim 4 ay 3 günlük kilosu 7300 normal mi sizce?
canimoglum_2020 YeldaKuzey iyi kilosu maşallah benim oğlum 5 ay kontr 7600 çıktı interntte sınırlar var onlara bak istersen ben 4. Aydan beri 120 veriyorum yetmezse bidaha yapıyorum
DefneMiray_26 YeldaKuzey sadece anne sütü veriyorum 4ay 4 günlük bugün aşımız vardi 7300 gr 67 cm çıktı
YeldaKuzey Esra3772 benimde sütüm fazla yok oldugu zaman emziriyorum ozaman mamayı 1 saat sonra veriyorum. Sütüm fazla olmadığı zaman da emzirip sonra 90-100 cc mama veriyorum
Esra3772 YeldaKuzey ben de senin gibiydim ama şimdi emmiyor benim ikizlerim. Şimdi emzirmek için daha çok uğraşmadığıma çok pişmanım, sağıyorum ama az. Eğer meme tutuyorsa bebişin daha çok emzir süt az olsa da, zamanla artacak göreceksin 🙏🏻
Esra3772 YeldaKuzey bu arada kilosu çok iyi, büzim 4 ay 9 gün kilolar 5300 gibi, belki de sütün yetiyordur?
YeldaKuzey canimoglum_2020 kaç saatte bir 120 veriyorsun canım? Ben 3 saatte bir veriyorum ilk bebegim oldugu icin sanırım dogrusunu yapıyorum
YeldaKuzey Esra3772 benim bi ara sütüm kesildi sonra geri geldi canım günde sagsam toplam en fazla 100-120 cc çıkıyor
canimoglum_2020 YeldaKuzey ben 2 saatte veriyodum 4 aylıkken ama bazen alıyor bazen almıyordu açlık sinyalleri verir zaten onu takip et
Esra3772 YeldaKuzey şu yüzden söylüyorum sağım ile bebek aynı değil. Belki göğüslerin sağıma değil de bebek emmesine alışmıştır. Örneğin benim iş arkadaşım bebeğini hep emzirdi hiç mama vermedi ama sağmak istediğinde süt gelmezdi çok az gelirdi. Belki yapmışsındır ama bebeğinin kilosunu ölçüp 3-4 gün sonra sadece emzirerek bir daha tarttırdın mı? Ben yetmediğini böyle anladım çünkü benimkiler günde ortalama 30 gr alamamışlardı. Dr ile mamaya başladım 😔