-Alaz2020- Bebeğim bugün 4 aylık oldu. İki gündür yeni bir huy edindi. Bütün gün değil ama özellikle akşam saatlerinde birkaç dakika emip feryat figan ağlıyor ve asla emmeye geri dönmüyor. Zor sakinleştiriyoruz. Sebebi nedir, böyle bir şey yaşayan var mı?😭😭
Mihribankartal -Alaz2020- zorlama sakın dördüncü ay atak Dönemi bazen memeyi reddedebilir sende zorlarsan daha çok soğur uykulu halde emzirmeyi dene
Nisan_35 -Alaz2020- ben gaz olmadığını sanıyoddum emindim hatta meğer ilk üç dakka gaz birikiyomuş yedinci ayda kendin kalkıp oturmaya başladı bi baktım yavrum gazını çıkartıyo geri dönüyo emmeye
KubrAyhanYigit Evet atak döneminden kaynaklı olabilir ama birde gazi olmadığından emin misiniz oda huysuz yapıyor cok
-Alaz2020- KubrAyhanYigit yani gazını rahat çıkarıyor artık, gaz çıkardığı halde yine gazı olabilir mi ki?
KubrAyhanYigit Hem üstten hem popodan çıkıyorsa gaz değildir :) Meme veya mamadan hemen sonra ağzından mutlaka gaz çıkarttıriyorum 15 20dk sonrası gaz masajı yada bisiklet hareketi yaptırarak birinde çıkmasa birinde mutlaka pirtliyo :)