ikizleriim Kızlar doktoruma ulaşamıyorum, mastit oldum. Minoset içebilirsin demişti bir önceki sefer ama evde minoset kalmamış maalesef. Çok ağrım var, parol veya minoset plus içebilir miyim? Bilen var mı?
Ser-123 ikizleriim parol iç yeni bıraktık emmeyi lahana al dolaba koybuz gibi olsun gögsüsüne koy yerleştir soğuk ağrıyı alıyor canım bide elinle bastır masaj yap bezeleri ez ve sağ gögsünü sıcak su sütü arttırır daha çok ağrıya sebep olur.memeyi kesme de 10.günümüz 2.oğlum ikiside sıkuntılıydı
Hazalikaa ikizleriim ben 3 kez yaşadım 4 ayda sadece sürekli o göğüsü emzirip sagmak ve ılık dus alınca 2 3 güne geçiyor cok kötü ya ateş titreme yaptı bende iğneleri varmis kökten kurtulmak için
Baldantatli Sicak suyun altina gir yakma ama.kendini gogsune masaj yap canim sagmaya yada emdirmeye calis sicak havluylada sarabilirsin
ikizleriim Baldantatli şimdi çıktım duştan masaj yaptım elle sağmaya çalıştım ama süt gelmiyor. Makineyle sağıyorum ama yine süt gelmiyor😔 iki bebeğime de bugün orayı emzirttim ama yine de açılmadı. 😭
BaraninAnnesi ikizleriim göğüslerinizi dedigim gibi boşaltın makineyle yada emzirin yada elinizle duşta sıcak suyun altında. Ancak oyle gecer. Bu seferde geçmezse o zaman ilaç içmeni öneririm. Bugün başladıysa az bekle yarına kadar geçmezse oyle ic bence agri kesici alabilirsin
GamzeNazli35 ikizleriim şuan bende mastitim ve sürekli tekrar ediyor çıldırıcam artık 😒 ucundan tutup salla oda çok iyi geliyor tarakla aşağı doğru tara ve ucunu kontrol et süt incisi de sebebiyet veriyor mastite
GamzeNazli35 ikizleriim göğüs ucunda tıkanma ve orda oluşan baloncuk. Google’dan bakıp görebilirsin ben sürekli yaşıyorum maalesef 😔 inşallah hemen atlatırız
Baldantatli Ya mastit mi acaba caniniz bisi falan cekti mi o da goguste sislik yapiyor bende ole de olmustu o zaman annem yag isit sür yedim de demisti geçmişti bole bisi olabilir mi
ikizleriim Teşekkür ederim önerileriniz için dün gece ateşim 40ı görünce antibiyotik başladım dr önerisiyle🌸 Baldantatli GamzeNazli35 Ser-123 Hazalikaa Nnazli-41 Yedaarven merve135 Etna