defnesmomm Kızlar, Alt değişimi sırasında yaşanan arbede, sürekli ağlama, elimizin altından kaçmaya çalışma durumu ne zaman geçiyor? 😅 Yıldım yeminle !!!
Alpitom defnesmomm benim oğlum da altını avar açmaz ya çişini ya kakasını yapıyor 😂 zaten doğarken de çişini yaparak doğdu 😂😂 fıskiye gibi her yer ben dahil islaniyorum çoğu kez 😀
Yedaarven defnesmomm Bezi bırakınca sanırım😂😂 25 aydan bildiriyorum asla ayrılmak istemiyor, kaçıyor ağlıyor kendini yerlere atıyor. Krem sürelim falan diye zor ikna edip değiştirebiliyorum🙄
Zeynepalya_ve_annesi defnesmomm 15,5 aylık 3-4 aydır var bende bekliyorum geçeceği günü eline bişeyler verip durduruyorum
Mlkmhrrm Alpitom aynı durum bizde de var oğlan analarının ortak sorunu galiba 🤣sürekli üzerimi değiştirmekten bıkıyorum bazen hatta artık o kadar alışmışım ki bazen unutuyorum bile
Umutcugunannesi Alpitom ay benimkide yapio ya altini acinca😄 bende pipisinin ustune 2 e kat pecete koyuyorum en azından etrafi sulamiyor pecete emiyor cisini😄
2prematureannesi defnesmomm bende sıkıntı çekiyorum birde değiştireceğim zaman etrafında ne varsa eline almak istiyor yada altını değiştirirken bacak arasına sokmaya çalışıyor 😞
gulcezerenarslan defnesmomm yemin ediyorum bende nefret ettim bu durumdan bide giydirmek tam bir işkence🥲🥲
Yedaarven defnesmomm Geçmiyoor geçmiyooor🤦🏻♀️ Keşke biraz geçse😂 Ne soyunmak istiyor, ne giyinmek istiyor🤷🏻♀️ Görsen kibarcık kız dersin ama iş bez değişmeye gelince içinden canavar çıkıyor😂
Zeynepalya_ve_annesi defnesmomm valla en son bi bakıyorum çığlık atmışım cocuk şok 😳 alt kattan kayınvaldem gelir noliyo kızz der bende durmuyı manyak karı derim annem arkasını döner ve ben baz bağlama savaşına devam 🤣🤣🤣
2prematureannesi defnesmomm bende hayran kalıyorum ama zorlukta cikarmasalar birazda iyi olur aslında
mina00 defnesmomm altını degıstırırken konusun onunla bıde sevdıyı oyuncagı elıne tutuzdueun muzık koyun ıse yarıyor
defnesmomm mina00 müzik deneyeceğim. Oyuncakla kandıramıyoruz artık. Onun için yeni olan cisimler ilgisini çekiyor, şarj aleti favorimiz şu sıralar 🤷🏼♀️