MomsMeteor Bebeğim 4 aylık olduğundan beri saçlarım okadar dökülüyor ki kel kalıcam doktor kontrole gittiğimde bebeğin bezinden saç çıktı baya utandım 🙊 siz dökülne için neler kullanıyosunız
Klncc MomsMeteor benimde saçlarım aynı şekilde dökülüyor kel kalıcam bu gidişle ne yaptıysam Bi fayda olmadı en iyisi uçlarından kesmek olcak kesince duruyor dökülmesi
Melikederinakinnn MomsMeteor dogduktan sonra hormonlar tersine dondugu icin sac dokulmesi tum annelerde yasaniyor malesef sac dokmeuen tuzsuz sac sampuani tavsye ederm anca oyle biraz azaliyor dokulme morfose tuzsuz sampuan kullanablrsnz ve malesefki bir yasina kadar dokulme olablyyo
Berfinyusuf16 Benimde oglum dort aylik asiri dokuluyor belime kadar saclarim vardi dokulmesi durur die gidip omuzlarima kadar kestirdim baş edemiyordum ama nafile hic fayda etmedi.koca karilar bebek seni taniyor dökulmesi ondandir der😅
Sedaaaa Aynen ondan deniyo aacaba dogrulugu nedir yada neden dökülür benimkide 4 aylık asırı dökülüyor eve gelen misafir elini yere koymaya dursun hemen bir topak kıleline geliyo diyebilirim engel olamıyorumevin içinde yürürken bile dökülüyo
kaganege Bir sürü şey kullanıyorum hiç fayda yok maalesef geçici bir süreç merak etme dedi doktor sadece saçları sanmıyorum hiç artik