Faray Hanımlar kızım alt iki dişini çıkartıyor uç vermiş, aşırı huzursuz uyumayan ve yemeyen bir çocuk oldu, bu durumu atlatan annelerimiz ne yaptınız miniklerinizi nasıl rahatlattınız, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
canimoglum_2020 Faray ben zeytinyağına karanfil koydum onu sürüyorum rahatlatıyo bide tetagil var yorumlarına bakın doğal içerikli ondan kullanabilirsiniz
Alyahumadmr Faray ben diş kaşıyıcılarını yada çay kaşığını 1 2 dakka buzluğa koyup soğuyunca kızıma verdim soğuk şeyler iyi geliyo birde diş jeli almıştım çok aşırı huzursuz olduğundada calpol vermiştim azcık doktoruma sorarak
nezzy Faray bebeğiniz kaç aylık yazmamışsınız eğer yoğurt veriyorsanız benim kızım o dönemde nedense hep yoğurt yemek istedi, ve diş kaşıyıcılarını bende buzdolabında tutuyordum sırayla veriyordum, havuç, salatalık verebilirsiniz gözetiminizde.
canimoglum_2020 Faray hayır saplarını kırıp kafa kısmını koydum ama sapıyla koyanda var farketmez yani direk karanfil yağıda var aktarlarda ben bunu tercih ettim
Faray Alyahumadmr Sonay38 Mariposa canimoglum_2020 Burakselim45 teşekkür ederim kızlar, önerilerinizi not aldım. 🌸🌸🌸
Sonay38 Faray 5 aylıkken diş çıkarttık biz, kuruk yağını eritip jel şeklini sürmüştüm doktorumuz öyle demişti diğer jeller alerji yapabilir zaten alerjik demişti. Ekstra olarak havuç verdim eline kaşıyıcıyı buzluğa koydum öyle rahatlıyor🤷🏻♀️ Şimdide üst dişlerimiz çıkıyor aynı şeyleri yapıyorum yine
Mariposa Faray karanfil yağı sürdüm damaklarına o biraz rahatlatmıştı, sıvı gıdalar tükettik bir de .
Burakselim45 Faray valla canim tetagil dis jeli dis kasiyicisi zeytinyagli karanfil buzluga emziklerinimi atmadim hic biri benim bebemde bi ise yaramadi malesef 😅🤪
Mom263 Faray karanfil yagini direk bebegin dis etlerine surmeyin. Karanfil yagi disin kendisine uygulaniyor diye biliyorum. Yumusak dokularda tahribat yapabilir yakabilir cocugun agiz icini. Doktorunuza danismadan bitkisel herhangi birsey kullanmanizi tavsiye etmem. Baskasina iyi gelen size iyi gelecek diye biside yok. Soguk dis kasiyicilar, Dolaptan cikarip soydugunuz Havuc salatalik gibi dogal dis kasiyicilari vermeniz daha dogru olacaktir. Temiz bir mendili islatip dolapta bekletin soguyunca verin. Sert ve soguk seyleri surterek patlatacak dislerini. Surekli kullanilan yontemlerden yana olun.Sadece cok huzursuz huysuz olur ates yukselirse calpol verin agrisini alir rahatlatir bebegi.