mugestn Merhabalar,normal dogum sonrasi dikisi olan anneler ne kadar süre sonra agda yaptirdiniz acaba?
Faji mugestn ben doğum yapalı 27 gün oldu. Bugün bu soruyu doktoruma sordum. Üst taraflara yap ama dikişe yakın bölgelere henüz yapma dedi. Bilemiyorum ne zamana kadar onu da kırkım çıktığında kontrole gidince sorucam ☺️
mugestn Ntugba ya acikcasi bende sasiriyorum.forumda 42. gunumde iliskiyi girdim hamile olma ihtimalim var falan yaziyolar.hangi ara kanamalari bitiyor,agdalarini vs. yaptirip iliskiye giriyolar diye.
Ntugba mugestn 42 gun iyiymis :)) valla bende artık bitsin bu ne diyodum he o 40 gün kanamam olacam zannetim ama 70 gün sürdü bazen olmadı ertesi gün oldu öyle çok çok olmasada devam etti sen tam anlamıyla bitmesini bekle canım
mugestn Faji bizimde bi 2 ay beklememiz lazim o zaman.yaptirinca insan komple yaptirir ya alt ust cok zor :)
mugestn Minikprensesim Minikprensesim 37 gun cok iyiymis.dikislerin dusme suresine bagli degisebiliyor demek ki
Faji mugestn bilemiyorum aslında dikişler de düştü sanki ama bi ağrım acım da yok çok şükür. Tabi o bölge hala hassas demek ki
Minikprensesim mugestn aynen Benim dikişlerim düşmüştü agrım falan da Yoktu gittim zaten kuaförüm çok dikkat etti
koalaveannesi mugestn bana da doktorum iki ay sonrasında yaptır sma üst kısma yaptırabilirsin dedi dikişler iyileşmiş olsa ds iç dikişleri zorlamamak lazımmış
Busrasy mugestn 25.günümde kanamam bitti ama yinede kırkımın çıkmasını bekledim. Kırkım çıkar çıkmaz hemen ağdaya gittim hiçbir acı vs yaşamadım. Eşimlede ilişkim oldu hemen sadece ozaman biraz ağrım oldu okadar.