Makgokk Oğlum daha 3 aylık tırnaklarını kesmekle zorlanıyorum siz nasıl kesiyorsunuz kızlar ? Kenarlarında bırakmışım oda yüzünü yoldu kanattı. Geri eldiven taktım. Ama takmak istemiyorım el gelişimi için . Siz nasıl hallediyorsunuz ??
Deletedmom002 Uyurken kesiyorum kenardaki sivri kısımları ile törpüyle hallediyorum bazen hiç törpülemiyorum
Esrasgn Makgokk ben bu gün etini kestim. elim titredi. çok ağladı. emzirdim .sakinleşti yavrum uyudu. ama benim içim acıdı bir daha da kesmem. Eşim keserdi hep ben alışmak istedim ama ypmdm
Ozum Makgokk banyodan sonra ya da uyurken kesiyorum. Köşelerini de yuvarlıyorum yoksa yüzünü çok yoluyor. Törpüleyedebilirsiniz.
damlaozgen Canim elini tersten tutup kesersen cok rahat kesiliyo benim kadar korkak biri kesebiliyosa... 😁 bikeresinde kanattim 1 aylikti sonra kagit torpuye basladim ama oda olacak gibi degil hemen uzuyor tedirgin olursan kesemezssin. Cok derine sokmadigindan emin ol ve kes minik makaslarla dene.
thelake Makgokk tlf dan kırmızı balık açıyorum onu izlemeye dalıyor o ara kesiyorum bazende uyurken kesiyorum 🤗