Slmrkn Kızlar kızım 4 ay 26 günlük başı aşırı derecede çok terliyor sizinkiler de böyle mi ne yapıyorsunuz
PoyRi Slmrkn Aynen benimde 4 aylık oğlum var emerken başı çok terliyor uyurkende hafif terlemiş oluyor sırtı sopuk oluyor hep bez koyuyorum neden acaba ☹️
Yagizalpp Slmrkn bende cok merak ediyorum bunu. Benimde 6 aylik oglum kafasi sanki yaz gibi su icinde kaliyor. Emzirirken tamam ama uyurkende terliyor.
ZumrAsel Slmrkn benimki 7,5 aylık çok terliyo. Epeydir böyle., sebebini bilemiyorum. Çok sıkmıyorum da ama.🤷♀️
Slmrkn Fureya vitaminlerini düzenli veriyorum bizim reflu sıkıntımız var sürekli kusar doktora sordum kustuktan sonra tekrar verme dedi ne kadar etkisi kalıyor bilmiyorum
Rihle Benimde öyle emzirken falan başı baya terliyor. D vitamini eksikliği olacağını zannetmem düzenli bi şekilde veriyorum
Slmrkn peksokomelli sadece emerken olsa ıyi yastığı sürekli sırılsıklam vücudundan terlemez sadece basi
buss_03 Bebeklerin ortak sorunu.. Doktorumuz d vit eksikliği olablir bir damla arttir demisti sordugum zaman ama bebeklerin kafasi cok terlermis zaten buyukler de öyle söylüyor. Emerken kaslari efor sarfettigi icin terliyor..