Cnr18_4 Vanilya bizde tadimlari bitirdik artık öğün olarak veriyordum kahvaltı falan yok daha tabi sebze meyve yoğurt tadımı yaptırdım ama çeşit bulamıyorum her gün
Masal_m Cnr18_4 7.ayı bulmuştu ben kızıma vermeye başladığımda önce biliyorsunuz tadımlarla başlanıyor çorba vs zaten 7.ayı buluyor. Onu da küçük küpler halinde başladık biz herhangi bi sıkıntı olmadı sonrasında normale geçtik daha çok kattım yemeklerine
Masal_m Cnr18_4 en azından mide sindirim olarak da gıdaya alışmış oluyor 1 ay boyunca daha rahat sindirir 😊
Cnr18_4 Vanilya sebze olarak havuç patates bal kabağı normal kabak yoğurt meyve olarak muz elma armut püresi şeftali püresi
Vanilya Cnr18_4 yumurta sarısı da demeyebilirsin canım 3 gün kuralı ile 6.ayı doldurmuşsa ama! Sonra peynir.pırasa,ıspanak,karnabahar,bunlar da olabilir.
Vanilya Cnr18_4 Verdim canım veriyorum da. Ama 3 gün kuralına göre verdim onuda. Şiödi her sabah içiriyorum
Mina0607 Cnr18_4 hero babynin püreleri var onlardan veriyorm bazen. Sabahları yine herobaby’nin sütlü ballı irmikli ek gıdası var suyla karıştırılıyo muhallebi gibi oluyo ondan veriyorum. Avokado yumurta sarısı pekmez peynir karıştırıp veriyorum kahvaltıda. Gün içinde bir kerese havuc kabak haşalyıp veriyorum. Sabah bir kere bide akşamüstü bir kere veriyorum ek gıdayı
Zeynepalya_ve_annesi Cnr18_4 8. Ayda başladım ben ondan öncede çorbalarına peynir altı suyu koyardım lor yaparım halada koyarım