nisa1 Yani uzun olacak biraz ama benim çok kafam karışıktı bu konuda destek aldım doktorumdan paylaşmak isterim şöyle ki bebeğim baştan beri hem meme hem mama gidiyor. Sabah 8 de uyandıysa alt değiştirme işte tulumunu çıkarıp giyinme vs den sonra 150 cc mama yiyor biraz oyun oynuyoruz 1 saat kadar sonra yumurta sarısı,ev yapımı peynir ve pekmezden oluşan bir kahvaltısı var onu yiyor sonra işte aktivite, oyun derken uyku saati geliyor zaten uyuyor. Uyanınca 12 gibi öğle yemeği yiyor bu öğünde kafama göre bi şeyler hazırlıyorum mesela kıymalı tarhana içine az irmik koyuyorum onu çok seviyor yada ilik sulu sebze yemeği ıspanak,bal kabağı vs gibi şeyler yiyor sonra yine oyalanmaca uyku saati geliyor uyuyor akşam da hafif şeyler yiyor saat 5-5 buçuğa doğru mesela meyveli muhallebi yada öğle yemeğinde yemediyse sadece yoğurt gibi yatmadan önce de 180 cc mama içiyor saat 7 gibi sonra uyku rutinimiz var 8 en geç 8 buçuk gibi de uykuya geçiyor bu arada uykuya memeyle dalıyor o yüzden her uyku öncesi anne sütü de alıyor ve gece uyanmasında anne sütüyle besleniyor. 5 gündür hiç bu düzen onun öncesinde akşam şekerleme uykusu vardı saat 5 gibi 30 dk uyuyordu uyanınca yiyordu yani çok değişen bir şey olmadı düzeninde ama ger bebek özel o yüzden alerji vs durumuna göre çocuk doktorunuzda belli bir listeyi takip edin biz mesela muzu 9. ayda başlayacağız.