Zeynpymn Merabalar. Bebegimin alerjisi var. Deri testinde cikmadi kan verdik o da cok gec cikiyormus. Siz nasil buldunuz neye alerjisi oldugunu?
[silindi] Zeynpymn kaç aylık bebeğiniz? Biz 5. Ayda deri testinde bulduk. Ondan önce de 3 ay diyet yaptım
Aselmelekk Zeynpymn 18 aylik kizim var doktor alerjisi var belli dedi yaralarına bakınca ama bizimde alerji testinde hic bisey cikmadı bulamadilar
milasmommy Zeynpymn deri kan ve kaka testi var bir alerji var testler nep negatifse bir test daha vardı adını hatırlamıyorum ancak baya tuzlu pahalı bir şey. Ben yaptıramadım 4 bin kadar istediler…
Cherry5 Deneme yanılma yöntemi ile bulmanız gerekiyor. Kan ve deri testi negatif çıksa bile tepkileri devam ediyorsa bu alerjisi yok demek olmuyor maalesef
Zeynpymn Cherry5 aynen oyle de deneme yanilmayi nasil yapacağım?yedikten kac saat sonra alerji artar?
Cherry5 Zeynpymn Bir beslenme günlüğü tutun yediğiniz her şeyi yazın altına gözlemlediğiniz tepkileri yazın. Kızarıklık arttı mukus oldu kan oldu gibi.. Alerjinizin tepkisi her neyse alerjen besinleri tükettiğinizde tepkiler artacaktır.