Lidya2019 Kızlar 13 aylık kızım var reglim gecikti ve idrar testi yaptım pozitif canım çok sıkkın hiç beklemediğim bir durumdu korunuyorduk bir kez hata oldu ve çok kötüyüm daha bebek düşünmüyordum nasıl olucak şimdi 😔
Araseymen Lidya2019 Allah yardımcın olur canım korkma zor olur belki ama güç olmaz hem zaten ilk bebeğin 2 yaşında olur o zamana
Cerenimom Lidya2019 Olsun vardir bir hayir. Bende bu ay supriz bekliyorum bebegim 9 aylik olursa yapacak birseyim yok. Hic canini sıkma hem yaş araligi da az olacak birlikte buyuyup giderler. ❤ Uzme kendini
Mirac_21032019 Lidya2019 hayirli ugurlu olsun cnm.Bende dusunmuyodum oglum1 yasindayken supriz oldu simdi 35.haftamdayim😇
Duce28 Lidya2019 kısmetinde varmış . Bebek nasibiyle gelir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . 2 melek annesi olacaksın ne güzel 🌸 Kuzucuğun tek kalmayacak güzel yönlerinden bak morelini bozma 😊 Hayirlisi olsun canim 🌸
OrenBayan Lidya2019 canınız hiç sıkılmasın Rabbim nasip ettiyse vardır bildiği.annemde kardeşime hamile kaldığında çok ağladı sızladı istemedi falan ama öyle bigün geldiki iyiki olmuş dedi.şimdi annemin yanında o var çokda güzel bı evlat .
TospikOglusum Lidya2019 moralini bozma canm benim🌺ne güzel bebeklerinin yas aralığı az olucak ve ilerde çok iyi arkadas olucaklar bence harika bişey🥰🥰
Sarileblebi Lidya2019 valla kendini piskolojik maddi manevi hazır hissetmiyorsan anladı sen linç yemiyim şimdi😂 ama bebek nasiptir isteyip olmayan bir ton insan var evet cok zorluk cekebilirsin ama pırlanta gibi 2 evlat sahibi olucaksın cok güzel birşey 🧡
Lidya2019 Aslında psikolojik olarak manevi olarakta hazır değilim bu konuyu eşime dedim ama linç yicem şimdi ama kesinlikle hayır dedi