Cemilekadirinannesi Kızlar benim bebiş 35 günlük yüzüstü yatırsam kendini kurtarırmı yatıran varmı? Başını kısa süreli tutabiliyor.
Katipmoms Cemilekadirinannesi benim kızımda hep yüzüstü uyudu gazını rahatca cıkarıyordu cok rahat uyuyordu korkma Allah korur bebeklern burunlarında bir iğne deliği kadar acıklık kalsa bile yeterli oluyor nasıl rahat hissediyorsa öyle uyusun arkadaşım 💕🙏
prenses_annesii2603 Cemilekadirinannesi canim ben kizimi hep yüz üstü uyuttum 8 bucuk aylik oldu hala sirt ustu yatirsam doner yüz üstü uyur korkma bisey olmaz en rahat ettiği yatak pozisyonunda gazini rahat cikarir düzenli uyur
Bebegim_28 Cemilekadirinannesi ben yatırıyorum 15 20 günlükken başladım ama yüz üstü yatarken yanında duruyorum hep ne olur ne olmaz diye ama rahatsız olunca kendi başına kafasını çeviriyor diğer tarafa 34 günlük bebeğim
Dmt-01 Cemilekadirinannesi ben bir haftalıkken başlamıştım yüzüstü uyutmaya yüzüstüdaha rahat ve daha uzun süreli uyuyodu çünkü ama kendisi zaten ozaman kafasını çevirebiliyordu çok şükür bi sıkıntı olmadı ama gözüm hep üzerindeydi şimdi bir yaşında hala yüzüstü uyur
Cemilekadirinannesi Katipmoms yapamıyorum aklım kalıyor yüzüstü yatırınca çok güzel uyuyor ama benim aklım kalıyor 😔 Mom98 prenses_annesii2603 Bebegim_28 Dmt-01 kafasını çevirebiliyor benimkide ama genede korkuyorum
Sibel22 Cemilekadirinannesi ilk doğduğundan üç aya kadar falan çok iyi uyuyodu yüzüstü gaz olmasına rağmen tek uzun uyuduğu uyku şekli idi ama ben hep uyanıkken onu öyle uyuttum kontrol ederk yani
Ogretmennannee1 Cemilekadirinannesi ben 10 günlük falandı oğlumu öyle yatırmaya başlayalı başını tutup sağa sola çeviriyordu hala öyle uyur ❣️
Ogretmennannee1 Cemilekadirinannesi reflü yatagindaydi birde başını koyduğum gibi uyuyordu gazını da çok rahat çıkarınca bebeğim de rahat rahat uyudu tavsiye edilmiyor diyorlar ama bebekler nasıl rahatsa öyle uyuyorlar malesef