Melekler KızlAr geçiyor yine tekrarlıyor kakası 5 dk fazla kalsın hemen pişik. Arko krem, hametan, travazol şuan hala geçmedi bunlArla hamazing sürdüm. Başka ne yapım
Aliye07 Melekler Bepanthol pişik kremini tavsiye ederim bide bi arkadaşım vazelin çok övüyordu bu konuda tabi kullanmadım işe yarar mı bilmiyorum canım.
Gonya_42 Melekler mustela krem kullan bide cnm aynı sorunu yaşıyoruz her kakasinda mutlaka bı pişik oluyor ben her kakadan sonra popo sunu yıkıyorum böyle fayda gördüm
Gamzeburkan Melekler benim kiziminda çok hassas cildi sudocrem en iyi gelmişti denedinizmi bilmiyorum ama
Melekler Gonya_42 mustelanın yorumlarını okudum da canm 10 yorumdan 2 kişi memnun mesela herşeyi güzel ama pişik kremi etkili değilmiş kullanmadım ama öyle okudum diye almadım da
MERAL58 Melekler evet mustela nın pişik kremi beş para atmez çöp resmen. Boş boşuna alıp kullanma canım krem hemen emilmiyor bapantholdaki krem sürümü ile mustela pişik kremi bileğine sür bepanthol hemen emiliyor diger ise hiç yani iyice sürecen edecen
Gonya_42 Melekler biz doğdu doğalı bu kremi kullanıyoruz denemedigim krem kalmadı ama en son ezcaneye gittim bu kremi önerdi ve faydasını gördüm ciltten cilde fark edebilir diğer kremlerde bize yaramamisti… Eskiler gerçekten bu konuda daha bilinçli ben anneme sordum gres yağı önerdi eşime söyledim aldı geldi genelde bu yağı sanayilerde kullanırlar ama bebeğime fayda etti az bişey sürdüğüm zmn pisigi yok mu diyor
tubbaaa Melekler ben o dediklerin hepsini kullandım aynı bnm bebeğim de seninki gibiydi canım kantron yağı bulabilirsen hakiki onu sür aşırı iyi geliyor
Sanem_05 Hindistan cevizi yağı veya sudocrem kullanabilirsin. Ben bebeğime sudocrem kulanıyorum çok memnunum🙏
bluekoala Melekler sudocrem mükemmel bir krem. Ben acı yediğim zaman genellikle kızarır. Sudocrem yada zeytinyağ sürdüğümde hemen geçer
Melekler bluekoala ayn bende 2 3 gün üst üste mandalina suyu sıktım içtim hep hafif ekşi tabi ekşiden oluyordu genel de emince hemen o aklıma geldi bugün ondandır diye yoksa geçince tekrarlanıyordu
Hamzamoms Melekler annem bizler dahil bütün torunlarına ve etraftakilere popolin kullanır kullandırtır pişik için hemen geçiyor kesinlikle deneyin bir şey kaybetmezsiniz bende cocuğuma kullanacagım
senemozgulec Mustela hiç geçirmedi bebeğimdeki pişiği. Bize en iyi gelen sudocrem ve kantaron yağı oldu.