55asli Süt ürünlerine alerjisi var kızının 2 aylık ne yetmemeliyim nelerde var yardımcı olur musunuz ne yiyebilirim
Annesivekizi 55asli yoğurt peynir ayran süt vs içeren kek börek tereyağı içeren yemekler. Kısacası süt ve süt ürünleri içeren hiçbi şey yememelisiniz diye biliyorum ben
Dilanbulut 55asli canim bende senin gibiydim bulgur pilavı sogan bol bol yedim gaz yapiyor ama ayni zmanda sütte yapiyor. Sabahlarida patates kızartması tahin pekmez biber kızartıyordum ustune ev salcasi falan yani ne bulduysam yedim yaaaaa
Busranisa 55asli bu nasıl bi soru ya 😀 cocuğunun sağlığını düşünüyosan suyla besleniceksin benım yumurta süt buğday susam alerjisi var hiçbişey yiyemiyorum desem yeridir
Annesivekizi Busranisa gerçekten ne yiyosunuz? Benim kızın da yumurta alerjisi var kahvaltıda ne versem diye düşünüp duruyorum neyse ki süt alerjisi yok😔
55asli Busranisa suyla besleniceksin diyosun da yiyemesen sütüm de olmaz KIzImı düşündüm için zaten diyorum yoksa ben yemesem de oluyo canim benim anladin
Busranisa Annesivekizi. Ben de sadece yumurta alerjisi var sanıyordum sütte çıktı bence dikkat ederek kullan süt ürünleri
Busranisa 55asli anladım canım kötü niyetle söylemedim pekmez hurma anne çayı kabak çekirdeği komposta Bol su ve dua allahın izniyle sütün kesilmez