SinemB Merhaba güzel anneler 4 ay olduk bugün doktorumuz sidefer ,fermix,myiron,bestiron bu damlaları yazdı tercih senin dedi kullanıp memnun olduğunuz damlayı bana söyler misiniz ? Bir de iştah açıyor mu bu kan damlaları böyle bir özelliği var mı acaba
SweetPaw SinemB bestiron kullanıyorum memnunum sizde yazdığınız ürünlerden sidefer dışında her hangi birini kullanabilirsiniz
Busrasarelina56- SinemB bende sidefer kullanıyorum herhangibir sıkıntımız olmadı ama bir iştahlılıkta farketmedim açıkcası
BeautifulMother1 Balkizlarim bende kan damlası ve demir damlası alacaktım ocean genellikle tercih ediliyor sidefer bugün bir postta sağlıksız olduğu yazmıştı bir anne sanırım ikisinide ocean alırım
Kusursuzhata Bestiron kullanıyorum kabızlık yapmıyor emziriyorum 2 saatte bir emer doğduğundan beri bir fark göremedim şahsen iştah olarak
Balkizlarim BeautifulMother1 doktorumuz önerdi kullaiyorum bidaha sorarım doktoruma teşekkür ederim 🙏🌺
Sarileblebi SinemB selam bizde bugün tam 4 ay oldu doktorum yazmadı 6ayın ortasında üzüm pekmezi vericeksiniz doğaldan yanayım dedi anlamadım 😒
Misirekmegii Sarileblebi herkez doğaldan yana ama 2.çocuk dr dinledim ali fuat serpen osman gönülal ve benim bebeğimnin 2 farklı doktoru günde yarim litre pekmezin 1kasik ilaca denk geldiğini söyledi Dr lar arasında bile anlaşmazlık var biz napak