Katipmoms Merhaba anneler Allahım heipimizin bebeklernini cocuklarını bizlere bağışlasın sağlıcakla büyürmek nasip etsin inş 🙏 kızım bugün 9 aylık oldu ama ne dişi var ne emekliyo yürüteçte cok güzel gidiyo ufak tefek seyler konusmalara basladı ek gıda güzel yiyor ama dişi yok hiç hergün bakıyorum normal mi
esraeylul34 Katipmoms Her bebeğin gelişimi farklı kuzum eğer bu dediklerini ne bilim 18ayi falan geçerse sorun yap şuan sorun yapacak birşey yok ki benim kızım 5 aylık dış çıkardı komşumun oğlu bir yaşında ilk dışini çıkardı yani hepsi bir deil
asyanin_annesi Katipmoms merhabalar güzel anne benimde bebeğim 8 aylık oldu ama ne emekleme ne diş totosunu kaldırıp emekleyemiyor yüz üstü yatırıp emekleme pozisyonuna getiriyorum önüne oyuncak bırakıyorum emeklemeye teşvik ediyorum gel gör ki hemen yorulup pes ediyor buda demek oluyor ki daha hazır değil kol ve bacak kasları tam olarak güçlenmemiş ne yapmak lazım çorbalarını kemik susyuyla pişirmek lazım ben daha başlamadım en kısa zamanda kemik suyuyla başliycam sizede tavsiye ederim diş konusuda şöyle alt damağında iki diş izi var ama patlaması zaman alır
Gokceg Benim bebeğim de 10 aylıkken çıkardı ilk dişini. Doktorumuz aslında 9. Aydan itibaren bekleriz dişi endişe edecek bir durum yok demişti 😊 her bebek bireysel , biricik. Bir gün bir bakarsınız hızlıca emeklemeye başlar şaşar kalırsınız
Gullucan14 Canim emeklemesi icin yuz ustu koy önüne dikkat cekecek bsyler koy o eminim almak icin ugrascaktir bak benmki hemn emeklemeye basladi oyle yapınca ins sninkide emekler hiç merk etme