Arss Bebeğim 1 aylık emerken sürekli genzine süt kaçırıyor emzirmeye korkar oldum böyle bi durumla karşılaşan var mı neler yapıyorsunuz
Gamzesent Arss bizimkisi 2 aylik hala kaciyor sut fazla geliyorsa yada hizli emiyorsa ayarlayamiyorlar daha yani olabiliyor sıkinti yapma hic😊
AyazAslan Arss yuzune hizlica ufuruyorum ben, yutamadigi sutu tukuruyor yada oksurerek atiyor. Ilk yasadigimizda bu olayi elim ayagim titredi panikten ama sakin kalmak cok onemli
Gonul_celen Arss sütün birden tazyikli geliyor olabilir 3,5 aylık olduk hala kaçırıyor bebekle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü süt indirdiği hissediyorum ben sütle başa çıkamıyor ve genzine kaçıyor o anda.
Ipekkartal Eğer emerken öksürüyorsa hemen memenden ayırıp omzuna al sırtına hafif hafif vur yutmayı beceremiyor olabilir daha çok ufak 😊
Aysses 28 günlük benim bebegimde bende çok korkuyorum geçen oldu boğuluyor sandım neyseki kaynanam yanımdaydı sırtını sivazla , kaslarının arasına masaj yap , panik yapma çok olur öyle dedi. Geçen hafta nefes borusuna süt kaçan bir bebekle ilgili haber vardı o yüzden korkuyorum bende ama cok oluyormuş bu durum
Krm Bizimki de öyle süt akarken yoğun geliyor 49 günlük ve hala öyle maalesef. Büyüdükçe geçer diyorlar inşallah geçer stresli oluyor çünkü