BabyAda Merhaba herkese ♥️ Doktorumuz demir ilacı verdi herşeyi anlattı söyledi ama birde size sormak istedim. Henüz dişleri cıkmadı ama dişte kararma ishal yapıyormuş. Birde kullanımı aç karnına verin 1 saat emzirmeyin dedi. Dişe damağa değmesin kararma olur diyince bi korktum bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim😘😘
kirmizitilki BabyAda aç karnına mi vermek gerek ben şok doktorum bilgilendirmesi bu konuda ve ben hep tok karnına verdim boşa mı gitti😔
Burcem BabyAda dişe damağa değmeden nasıl vercez kii benim ki kaşığı damağında sıkıştırıyor alırken oralara bulaşıyor hep 🤷🏻♀️
OzgE_K BabyAda hangi demir ilacını kullanıyorsunuz devletin verdiği leke yapıyor evet bide içinde çok fazla katmı maddesi paraben var kullanmanız tavsiye edilmiyor
Oflu61 BabyAda ben ac tok dikkat etmedim doktorda oyle bisey soylemedi. 1 yasına kadar kullandım diste kararma veya ishal olmadı. Saglık ocagının verdigini kullanmadım ben ama
BabyAda kirmizitilki yok aç tok değilde verdikten sonra 1 saat geçtiğinde verin dedi kanla karısmasın diye
Selin5335 kirmizitilki yoo valla bende tok verdim hatta doktorum aç tok fakretmez istersen hemen emzir hiç bişe olmaz dedi ve kızımın demiri gayet iyi çıktı
BabyAda Oflu61 Bende özele gidiyorum doktora o verdi sağlık ocağından almadım belki bunlar yapmıyordur ama eczanede kadın dikkat et dedi dişe damağa değmesin diye
Burcem BabyAda damla aparatı var ama damlatana kadar ağzının dışında her yere akıyor 😐 bende bestiron kullanıyorum sormuştm doktora yapmaz dedi ama bilmiyorum çoğu bebekte de oluyor bu problem dişleri çıktığında
Momyyyy BabyAda ben kullanıyorum 5 buçuk aylığız normalde sağlık ocağında 4 aylıkken verildi doktorumuz 1 ay daha bekleyelim sonra kullan dedi yani 5 aylıkken başladık ama sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum doktordan yazdırdım. Ben ilk çay kaşığı ile verdim ama çay kaşığı ile verince hep ağızının her yerine bulaşıyor sonra ek gıdaya geçtiğimiz için silikon kaşık aldım onla veriyorum kaşıkta hiç dağılmadan direk verdiğimde yutuyor ve pek bulaşmıyor silikon kaşıkla vermeni tavsiye ederim
BabyAda Momyyyy Banada 4 aylıkken başla dedi bakalım içinde vermem için aparat var Bende doktordan aldım bakalım nasıl olacak 😊
GokturkAlp BabyAda Merhaba, 14 ay kullandım ben diş varkende kulandım yani, kaşığa damlatıp veriyordum d vitamini ile birlikte. Hiç kararma olmadı. İshalde olmadı. Kabızlık bile olmadı bizde ama o da çok lifli gıda tukettiriyordum.
BabyAda GokturkAlp Dimi belkide ondan olmadı. Diş önemli ya e peki dişte kararma oldu diyelim nasıl geçiyor tedavisi ?
BabyAda Selin5335 Mesela ben hamileyken demir kan ilacı alıyordum doktorum banada demişti ilaçtan sonra 1 saat süt ve süt ürünleri tüketme diye bazen tüketiyordum çok halsizleşiyordum kötü oluyordum yani
GokturkAlp BabyAda Bilemicem onu 🤔 ama verdikten sonra su içirebilirsiniz sanırım o zaman da kararmıyormuş diyor burdaki anneler