Busraygtt Gaz ilacı ne kullanıyorsunuz nurse Harveys kullanıyorum ama işe yaramadığını düşünüyorum bebeğim hala çok zorlanıyo
Asfogzrcpozlm Busraygtt nasıl kullnaiyorsunuz günde kaç defa ve kaç damla bu çok onmli benimde bebegim de aşırı gazlı bir sürü denedim ama nurse iyi geldi sabah öğle akşam bazede geç uyursa saat 10 dan sonra 3 er damla veriyorum rahatladı çok sukur
Mehtee Busraygtt biogia kullan canim bagirsak duzenleyici hergun ayni satte 5 damla gerci bizde hafif etki etmişti bizz 4 ay 4 gunluguz gazimiz yeni bitti gibi ara ara oluyor tabi.. Sicak tut kuzucugunu
Busrauzun Busraygtt Benim bebeğim de çok gaz sancısı çekiyordu sabah akşam birer tane soda içmeye başladım bir daha gaz sancısı yaşamadı . Bir deneyin belki sizde de işe yarar 😊
Saadet12Irmak Busraygtt onu ellerinden çıkarmak için satıyor eczane çok etkili bişi eğil bende biogia kullandım bağırsak düzenleyici rahatladı bebeğim normalde her gün acile gidiyorduk gaz ve kabızlıktan yani
EbrarZehram Bende ilkinde bio gia kullandım çocuk hep kabizdi o bozdu diye düşündüm ikinci çocuğuma zinco aldım çok ağlıyor ama gazı da her kucağımıza aldığımızda çok rahat çıkıyor bende emin olamadım gaz dan mi ağlıyor huysuz mu
Busrauzun Saadet12Irmak olabilir bilmiyorum bir sürü damla kullandım hiç bir faydası olmadı ama soda hemen kesti sancısını
Berrin1908 Bnimkide 4 aylık kolik nurse hrwys kullanıyoruz 10 dmla sabh 10 damla akşam bide bioyu kullanıyorz 5 damla ama krizler geçmiyor tabi 🤦🏻♀️
bsr5 Aguline ve zinco kullanıyorum çok iyi gaz çıkarıyor bebeğim tabi ki tamamen geçmedi ama ağlama krizleri falan kalmadı
Bireylulmeselesi02 Busraygtt vala ben 10 sabah 10 akşam veriyordum hatta rezene çayı günde iki kez içiyordum artı her içtiğimde çocuğuma ⅔ çay kaşığı veriyordum