sinemin meyveyle sakin ama sakin baslama. ilk yogurtla ve sebzeyle basla. evet 3 gun kurali ile vermelisin. ornegin ilk 3 gun sadece yogurt yedir. en fazla 2 tatli kasigi kadarz gozlemle , kizariklik , pisik huysuzluk gaz sikintisi kabiz vs yapmazsa 4. gun kabak hasla catalla ez yine 3 gun boyunca onu yedir. tadimlik olarak. baktin alerji yok bu sefer 3 gun patates , havuc vs diye mevsim sebzelerinden git. daha once verdigin alerji yapmauan birseyle karistirabilirsin. mesela kabak havuc patates denedin sorun yasamadin. bu ucunu haslayip icine bal kabagi haslayip koyup balkabagini o sekilde de yedirebilirsin. zaten bu senin 1 ayini alacak. 6.5 aylik falan 1 haslanmis yumurta sarisinin 8 de 1 ini tattir. 2. gun biraz daha fazla ver 3. gun daha fazla. alerjisi yoksa yedirebilirsin. 7. ayla birlikte catalla ezdigin icin puturluye alismis olan bebegine pankek tarzi seyler yapop kahvaltida yedirebilirsin. sebze corbalari vs yaparsin. meyveyi mumkun oldugu ksdar gec ver. ben once sebzeleri iyice sevmesini sagladim. baktim alisti sebzeye severek yiyor 6.5 aylik falandi ilk meyvesini verdigimde. elma kolay sindirilir kolay kolay alerji yapmaz elma ile 3 gun kurali yapip basladim sonra muz armut vs diye devam ettim.