Damlaklnur Birden sütüm kesildi damla damla da olsa azar azar geliyordu smdi hiç yok bebişim dha 4 aylık kesilen süt tekrar gelir mi ne yapmam lazım bebeğim emmek için can atiyo süt gelmeyince kendini geri atiyor
YeldaKuzey Damlaklnur benim sütüm kesilmişti 1 hafta 10 gün hic gelmedi sonra sağıma başladım rezene içtim su içtim sonra geri geldi ama bebegimi doyuracak kadar yok sütüm günde toplam 90-120 cc anca çıkıyor mama veriyorum mecburen
omerrmoms Ayyy hiç bilmiyorum ama emzirme danışmanlığına mi gitsen ki.. üstte kalsın şimdi bilen birisi yazar canım.
emreaysel Damlaklnur sağmayı sakın bırakma. Meme boşta olsa bebeğe mutlaka ver çeksin. Çünkü tıkanmıştır veya hormonal olarak kesilmiştir bilemeyiz emme refleksi olduğu zaman beyin süt üretmeye başlıyor 1 hafta -10 gün sürebilir bu süreç sabırlı olman lazım zor bir süreç psikolojik olarak.
Sermin03 Aynı şekilde bebeğim 3 aylıkken bende de oldu emzirmeye devam et yoksa gerçekten kesiliyor tek göğsümden gelmiyor şuan benim diğeri de pek yetmiyor mamayla beraber gidiyoruz az çok faydası olur illa ki