MirayDilek 1 ay 4 günlük bebeğimin kaşında konak oluştu. Nasıl geçer nasıl temizlenir bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba?
Gunsenin MirayDilek banyo sonrası muhakkak iyice kurulayın kesinlikle nemli bırakmayın, banyo öncesi doğal zeytinyağı sürebilirsiniz.. Benim bebeğimde de olmuştu kesinlikle nemli kalmamasına özen gösterin
Hunilianne MirayDilek banyodan yarım saat önce Hindistan cevizi yağı veya masaj yağı da olur sür bere tak beklet sonra ince tarakla geriye doğru tara sonra yıka 2-3 kereden sonra geçiyor. Mustela Konak önleyici şampuan da kullanmıştık biz geçti
idil1990 MirayDilek dusa girmeden once zeytin yag surup. Onun disinda kurudugunu gordukce yesil tup arko krem surmustum. Sonra dustuler bi daha olusmadi. Arko kremle hep nemlendirdim. Koltuk altlarina eklem yerlerine hep arko kullandim. Kiloyu cabuk aldiklari icin pisik yapiyordu.
sapling MirayDilek ben her gün zeytinyağı sürdüm yarım bir saat sonra tarak İle nazikçe temizledim ve yıkadım. Sabırlı olman gerekiyor canım
MirayDilek Hunilianne daha 34 günlüğüz kaşı çok az taranacak kadar yok ama banyoyu sık sık yaptırıyoruz
bktss bende banyodan önce pamuğa hafif doğal zeytin yagi sürüp o sekilde silmiştim kolay oluyor, ama gözüne girmesin dikkat edin, kulak arkasi da kirleniyo, oraları da aynı şekilde zeytin yağlı pamukla banyo öncesi siliyorum