Busra1998 Kızlar bir sorum olacak 5 aylık bebeklerinizi günde kaç kere uyutuyorsunuz bide gece uykusundan önce saat kaçta uyutuyorsunuz🙄
tosbikannesiii Busra1998 3 uyku yapıyoruz sabah öğle ikindi gibi canım en geç 5 buçuk gibi uyanmış oluyo
katree Busra1998 5 aylık olmamıza 3 gün var. Uyku düzeni çok değişti. Çok sık uyanmaya başladı sürekli emerek uyumak istiyor 🙄günde 3 defa fln uyuyor
htctrl gün icinde 3 -4 kere uyuyor kısa ya da uzun degisiyor. aksam da 9 gibi banyo yapip uyumaya basliyoruz en gec 11 de uyumus oluyor.
Busra1998 htctrl bizde aynıyız gecede 8 gibi falan banyo yaptırıyorum 8:30 da uyuyor 1 sonra tekrar kalkıyor 12 yi buluyor uyumamız🥺
Busra1998 katree ay benimkide emmiyor ama sürekli ağlıyarak uyuyor kucakta uyuyor bide gece sürekli kalkıyor tekrardan kucakta uyumak istiyor 🥺
tosbikannesiii Senanurunannesi çok az uyuyormuş benim oğlum da öyleydi bi uykuydu 20 dakika baktım olmuyo uzattım biraz daha uykuslarınu p şekilde hep uykulu kalıyorlar çünkü
yenidoganhemsiresi Busra1998 5aylık bebek 3 ila 4 uyku yapabilir. Son uyku 18.30dan önce bitmiş olmalı