SeverusSnape Kızlar selam, kızıma astronot tulum almıştım ama resmen 4-5 yaşa uygun geldi bedeni. İade etmem gerekiyor uygulamaya giremiyorum, mağazadan da online alınan iade edilmiyor. Hangi kargoyla göndermem lazım bilgisi olan var mı?
Arasannesi SeverusSnape yurtiçi kargoya iade yapılıyor.bu arada uygulama üzerinde müşteri hizmetleri kısmı var orada iadeye dair ayrıntılı bilgi var.faturanıza iade sebebını belırten iade kodunu yazıyosunuz iade formu gelmış olmalı zaten onunla bırlıkte paketler gönderirsiniz
SeverusSnape Hepsijet diye bir kurye getirdi kargoyu bu arada. O yüzden hangi kargoya vermem gerektiğini bilemedim.
SeverusSnape Bonnusimo archmom Merve201119 Arasannesi Çok teşekkür ederim ❤️ Uygulamaya asla giremiyorum, girsem de işlem yapamıyorum neden anlamadım. Formu attı arkadaşım onu çıkartıp kurye çağırarak göndereceğim :)
Aslynk iade formunu doldurup ürünü paketleyip firma koduyla birlikte yurtiçi kargoya verirseniz sorunsuz iade oluyor. Hepsi hm sitesi iade bölümünde yazıyor daha ayrıntılı