zngn39 Kızlar ya kızımın kaşlarında konak oluşmaya başladı bundan 10 gün önce ama azdı şimdi gün ışığında dikkat ettim de göz kapaklarına kadar iniyor ne yapmalı
elifalyamom zngn39 Kızımın başında küçük bir yerde olmuştu, banyodan önce zeytinyağı ile ovdu annem, yarım saat bekletti yağlı olarak. Sonra banyo yaptırdık, taraklarıyla temizledik, 2 banyo sonrası geçti tamamen
Bahalp zngn39 biodermanın konak tedavisi için kremini alın. Ve mustelanın konak giderici saç köpüğü. İkisini kullanırsanız 3 banyoda tertemiz olur.
Zhrnl zngn39 benim bebeğimde de aynı durum söz konusu. Eczaneden doğal zeytinyağı aldık her banyo öncesi pamukla sürüp beklettikten sonra kendi yumuşak tarağıyla tarıyorum bayağı azaldı. Düzenli yapmak önemli ve mutlaka yumuşamasını beklemelisin.
elifalyamom zngn39 Yağ çok bol bol sürülmüyorki, hafif bir tabaka halinde ovarak sürersin akmayacak gibi
MerveKya Benim oğlumda da vardı kabuk kabuktu konak gibiydi aynı kaşlarının arasında krem vermişti doktor bize çok iyi gelmişti
Zeynepmesut Canım bizdedir vardı önce kaşlarda sonra saçına geçti banyodan yarım saat önce zeytinyağ ile yağla tara inçe UÇlu tarakla sonra yıka 2 seferde geçiyo biraz
Brcayhanata Bizde de ayni sorun vardi 1,bucuk ay oldu gecmek bilmediler ama bi kac sefer ildu hisdistan cevizi yagi sürüyorum kendi kuruyup kalkiyor ordan gozkapagina cok yakin oldugubicin insan birsey degdirmeye korkuyor oraya pamugu hafif islatip oyle siliyorum kuruduktan sonra ben de,sende deneyebilirsin yanliz cok azar azar sur ki gozune kacmasin insallah cabucak geçer sevgiler😊
Ebrcrkc zngn39 benimde bebeğimin de vardı kaslarında banyodan sonra tüm vücuduna zeytin yağ sürüyorum.kaslarina da sürdüm gecti
Ciceciburnundaanne zngn39 bizim kizdada olmustu gecti nasil gecti hic bilmiyorum ben onu anne karninda onu saran bir yapi oluyor ya heralde odur dye onemsememistim yikarken duzgun yikamadimmi acaba demistim hatta😂 meger konakmis :):)