Minibon28 Kızlar merhaba oğlum 4 aylık ayda sadece 250 gram almış ve yaşıtlarına göre gerideymiş kilosu sadece 5.900 çıktı kilosu biz mama kullanıyoruz kilo aldıran mama önerilerine açığım sizler ne mama kullanıyorsunuz
Sevimli Minibon28 önemli olan sağlıklı olması kiloya takılmayın . Kızım 4 aylıkken bu kiloda bile değildi
Ozgeruya Minibon28 benim kizimda 4 aylikta 5870 falandi kilo alimida her ay az ama doktorumuz iyi diyor mamaya başlatmadı bile sağlığı yerindeyse kiloya takılma bnce
Annee27 Sma kullaniyordum sonrasnda ambalaj degisti yeni kutudan almak zorun da kaldm eskisini bulamadgm icin cocugumu zayiflatti isal etti baktm olmuyor bebelac gold uzerinde yildiz olanini aldm masallah bu ay cok gzl kilo aldi. Onerrim gaz flnda yapmadi
Cilek Annee27 normalde evolvia kullanıyorduk alerjiden sonra değişmek zorunda kaldım sma hiç kilo aldırmadı
Annee27 Minibon28 valla canm bilemiyorum ki ben eskisinden memnundum yenisinin icerikte ambalajda degismis aslinda sikayet varda okumustum ama bi alayim ddm pisman oldm bebelac golde gectm sukur kilo artisimiz normal duzeyde
Cilek Annee27 bende yeni ambalajlı olanını aldım ama içirmeye çekindim doğrusu hangi mamayı aşıcam şaştımmm
Annebal Minibon28 smdi yasitlarindan geri olmasi saglik acisindan sknti yaratmiosa bence dert etmeyin kendinize
Annee27 Minibon28 insallah cnm bebelac gold alsaydin uzerinde yildiz olani bnm oglan 1 aydir kullaniyor suan goren masallah guzel kilo almis bu cocuk diyorlar bnm oglan zayifti bn zayifligina fln bakmiyordum bizimkide zayif olacak galiba diyordum. Ama yuzünun doldugunu goruncede mutlu olmuyorda degil sanki insan 😊