tosbikannesiii Wolverine yaa çok heyecanlandım 1 buçuk aydır acı cekiyor kurban olduğum ne zaman çıkar ki acaba 🥰
Wolverine tosbikannesiii ya valla belli olmuyor ki kimi bebek patlatinca bir haftada çıkarıyor dişi kimi benim oğlum gibi bir ayda anca çıkarıyor 🤷🏻♀️😬😬
strongMom tosbikannesiii yaa MaşAllah tekrardan❤️ darısı bizim başımıza 💜 Saglıklı inci gibi dişleri olsun minnoşun😍😍
strongMom tosbikannesiii 6 ay 21 günlük şuan sadeve huysuzluk var 😂😂 her sabah bakıyom diş varmı siye ama yok😂😂 bakmayı unuttugum zman çıkıcak heralde😂😂😂
Gmzdgs tosbikannesiii peş peşe çıkar biri patlar bir kaç gün sonra diğeri oyle gider bnm kızımda 8 aylıkken çıkarmaya basladı haftada bir tane çıkarıyodu mahvoldum şimdi 1 yasında 2 haftada 1 dişi anca patladı 😃
tosbikannesiii Gmzdgs ayy ayy çok zor olacsk desene 2 zaten inanılmaz huzursuz emmek istemiyor uyumak istemiyor hep kucak 😂
Gmzdgs tosbikannesiii emerek uyumaya alıştıgından beri benmde gecelerim ziyan gece 35789533 kere uyanıyoruz 😂
QueenMom__ tosbikannesiii malesef 🤦🏼♀️😂😂 ben 4 babası 6 da çıkarmış ama bizim oğlan önce yürüyecek sonra dişi çıkacak gibi valla 😅