Peyker19 Merhaba kizim 16 aylik oldu gece uykulari genel olarak duzenliydi bir kere uyanip su icer uyurdu. Bir haftadir bes alti kere uyaniyor neden olabilir acaba?
Dsedaa Peyker19 bizde 16 aylık olmak üzereyiz gece hiç uyanmaz çok nadir uyandırdı şimdi hergün uyanır saatlerce uyumuyor sık sık da uyanmaya başladı bende anlamadım 🙄
Oglusum5357 Peyker19 bizde 16 olucaz ama bizim 2 buçuk aydır aynı şekilde nedenini bı türlü bulamadım🙄
Zeyzey2019_ Peyker19 diş dönemi olabilir. Bizim diş dönemleri zaten var olan uyanmalar iyice artıyor. 22.5 aylık kızım
Peyker19 Dsedaa dis sıkıntısı mı diye dusundum ama azi disleri patlamsti ozaman bir sorun yoktu suan tam cikmis durumda degiller ama ondan degildir diye dusundum. Sizde durum nasil dis mi acaba
Peyker19 Melegimbenimkizim suan yeni yok gibi canim baktim agzina ama azi disleri bir iki ay once patlamisti tam cikmadilar henuz ama ilk patlattiginda sorun yoktu suan oyuzden dis degildir diye dusundum. Baskada bilemiyorum 🙄
Dsedaa Peyker19 bizim azı diş daha çıkmadı bende diş olabilir diye düşünüyorum da bilmiyorum yine de 2 haftayı aşkındır böyle 😑
Peyker19 Oglusum5357 doktora sordunuz mu acaba yani dis olsa uzun surmez sanirim sendromlari var ya oyle bir durum mu yasiyoruz acaba
Oglusum5357 Peyker19 distendir diyor ama ilk dişler fln çıkarken HC böyle olmamıştı şuan çıkanlar 10. Disler
Peyker19 Dsedaa umarim normale donerler uylusuzluk.onemli degil de nedenini bilemeyince telas yapiyor insan