Mmd_Dilara Selaaamm kızlar, bebeğim 10,5 aylık oldu artık odasında yatırma vakti geldi geçiyor sanki yoksa var mı daha. Siz ne zaman odayı ayırdınız? Ayırdıysanız nasıl başardınız? Gönderin tartışalım konuşalım 💜
Kabakcekirdegimiray Mmd_Dilara benim bebeğim 8.5 aylık tam bir haftadır odasında uyutuyorum. Ama diş dönemine denk geldik uyutana kadar çok zorlanıyorum. İlk ayırdığım gece birinci dişi patlamış 😑
TutuKelesh Mmd_Dilara 3 aylıkken ayırdım, kafam rahat. Öyle dertten kurtuldum. Zaten ayırsan bir dert,ayırmasan bir dert. Bu bebekler her halükarda burnumuzdan getirirler 😄😄 canları sağolsun hepsinin
Dsedaa Mmd_Dilara 7 aylıkken ayırdım ben odasını zaten desteksiz uyuduğu için hiç zorlanmadı hemen alıştı
Tubaa0667 Mmd_Dilara bizim kızımız doğduğundan beri odasında uyuyor, yatak odasının yanı zaten odası sesini hemen duyuyorum ilk zamanlar ben de odasında kalıyordum eşim rahatsız olmasın sürekli uyanmalardan diye şimdi geceleri kendi odamda uyuyorum çok sık uyandığı geceler yanında kalıyorum böyle devam ediyoruz 8 aydır
Dsedaa Mmd_Dilara güzel oldu da şimdi de hiç değilse ara da bir koynumda uyusun diyorum yok uyumuyor yatağında olacak ve yanında hiç kimse olmayacak uyuması için bizim ki de öyle bir bevik☺️
TutuKelesh Mmd_Dilara benim uykum çook hafif. Öyle ki, gece boyunca eşim ne kadar sağa, sola döner hepsini rüya görmeme rağmen hiss ediyorum. Bebek gıg yaptımı hemen gözümü açıyorum. Hiç ağır uyuyamıyorum. Beynim hep uyanık
Mmd_Dilara Dsedaa yok yok demeyin öyle çoğu annenin başaramadığı yada bir sürü paralar döküp uyku danışmanlığı aldığı bir konuda siz doğuştan öylesiniz 😀
kaansmom Mmd_Dilara 6 aylıkken ayırdım hem beşiğine sığmıyordu hemde sakin bir bebek olduğu için bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
Umutum1 Mmd_Dilara 2 aylıkken ayırdım ilk zamanlar çok çokk fazla kalkıp gidiyordum yanına çok zorlanıyordum ama büyüdükçe gece uykusu süresi uzadığı için daha rahat oldu bizim yanımızda rahat uyuyamıyor sesten çok rahatsız oluyordu şuan 4,5 aylık odasında patatesim 🧿❤️🙃😁😁
mirayilknurtolga Mmd_Dilara ben doğduğu günden itibaren gündüz uykularını kendi odasında gece uykularını bizim oda da beşikte yatırdım. 4aylıkken memlekete gittik. Eğer gitmemiş olsaydık odasını 4aylık olduğu zaman ayırmayı planlıyordum. Döndüğümüz gün tam 5 aylık olmuştu o gece ayırdım odasını. Kamera sistemi kurduk, uyanıyorum görüyorum içim rahat. Sere serpe döne döne uyuyor valla. Küçücük beşikte dönemiyordu uyanıyordu. Gayet memnunuz. Yarın 8 aylık olacağız. Daha bir gün keşke ayırmasaydım demedim valla. Ne kadar geç o kadar zor olur. Zaten bebeğe zor değil anneye zor ayırmak 🙂🙂
Mmd_Dilara mirayilknurtolga ya kesinlikle öyle bakalım başlıcam bende yavaştan zor olacak ama sonu bahar gibi 💜☺️